Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye oyun kurucu 10 numara alınacak mı, işte detaylar

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'ye oyun kurucu 10 numara alınacak mı, işte detaylar

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin Stat ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkanı Ömer Temelli, 'Ocak ayında oyun kurucu 10 numara alınacak mı?' sorusu cevapladı.

Fenerbahçe'nin Stat ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkanı Ömer Temelli, transfer ve yeni dönemde aday olup olmayacağı konusunda soruları cevapladı.Sosyal medyadaki hesabından önemli açıklamalar yapan Temelli, "Ocak ayında oyun kurucu 10 numara alınacak mı?" sorusu üzerine buna teknik ekibin karar vereceğini söyledi. "Tamam da herkes görüyor, Alex gibi 10 numara lazım Fenerbahçe'ye. İnşallah alınır" yorumu üzerine Ömer Temelli, "İnşallah" dedi.Temelli, sezon başında Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği ancak Emenike alınınca vazgeçtiği Benfica'nın yıldız golcüsü Cardozo'nun ara transferde alınacağı söylentilerine de "Hayır" diyerek net bir cevap verdi.Asbaşkan Temelli, gelecek yönetimde olmayacağı söylentileriyle ilgili, "Bayramdan sonra belli olur listeler. Kısmet" diye konuştu."Kongre öncesi ihraçların kaldırıldığı haberini sabırsızlıkla beklemekteyiz. Ne zaman olacak?" şeklindeki soru üzerine Temelli, "Kongre günü olur ancak, kongre kaldırabilir" cevabını verdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...