Polise hakarete gözaltı

/ Kaynak: DHA
Polise hakarete gözaltı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Hakkında kesinleşmiş 47 yıl hapis cezası bulunan gözaltındaki şahsın yakınları polis merkezi önüne gelip, hakaret etti. Olayda iki kişi gözaltına alındı.

İzmir'deki yağma olayı ile Aydın'da karıştığı iki ayrı yaralama, dolandırıcılık ve polise mukavemet suçlarından dolayı hakkında kesinleşmiş 47 yıl hapis cezası bulunan Alican Gül'ün yerini tespit eden polis ekipleri, yakalamak için çalışma başlattı. Osman Yozgatlı Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında bir kahvehanede bulunan Gül'ü gözaltına almak isteyen polis, yakalanmasına engel olmak isteyen bir grubun saldırısına uğradı. Polise, taş, sandalye ve sopalarla saldıran grup, takviye gelen ekiplerle dağıtıldı. Gözaltına alınan Alican Gül, işlemlerin yapılması için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
EMNİYET BİNASINA GELDİLER
Alican Gül'ün yakalandığını öğrenen akrabaları da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Görevli polislere, hakaret edip "İki gün sonra bayram. Bayramdan sonra yakalasanız ne olurdu?" diye bağıran Gül'ün yakınları taşkınlık yaptı. Bunun üzerine polis ekipleri, E.G. (31) ve E.G.'yi (17) etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Alican Gül, adliyeye sevk edilirken, gözaltına alınan iki yakını hakkında yasal işlem başlatıldı. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...