Kartal'da tek hedef 3 puan

/ Kaynak: İHA
Kartal'da tek hedef 3 puan

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında seyircisiz oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşularıyla başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştı. Streching hareketleri sonrası istasyon koşuları yapan Beşiktaşlı futbolcular, pas ve şut çalışmalarıyla antrenmana devam ederken, sonrasında yarım sahada yapılan çift kale maç ile antrenman tamamlandı.Antrenmana tedavilerine devam eden ve bireysel hazırlıklarını sürdüren Oğuzhan Özyakup, özel kuvvetlendirme programı uygulanan İsmail Köybaşı, Ömer Şişmanoğlu, Necip Uysal, Gökhan Süzen çalışmalarda yer almadı. Ayrıca milli takımlarda bulunan futbolcular, Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Atiba Hutchinson, Günay Güvenç, Kerim Frei ve Muhammed Demirci de antrenmana katılmadı.Siyah-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına yarın saat 11:00 ve 18:00'de gerçekleştireceği çift antrenmanla devam edecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...