Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çirkin kadın yoktur kötü makyaj vardır

Çirkin kadın yoktur kötü makyaj vardır

YAŞAM Haberleri

Güzellik uzmanı Melissa Murphy tarafından yapılan makyaj, inanılmaz değişimi ortaya koydu.

Makyaj ustasıMelissa Murphy tarafından bir kadının makyaj öncesi ve makyaj sonrası fotoğraflarının yayımlanması büyük ilgi uyandırdı. Görenler, birbirinden tamamen ayrı iki kadın gibi görünen fotoğraflardakinin aynı şahıs olduğuna inanmakta zorluk çekti.Murphy, fotoğrafları "Makyaj. Hepsi bu" diye yayımladı. Birinde yüzü sivilce izleriyle dolu görünen kadın, makyaj sonrası muazzam bir dönüşüm geçirmiş görünüyor. Kadın, makyaj sonrası kusursuz bir cilde sahip görünürken kaşları ve kirpiklerinin de önemli ölçüde belirgin hâle geldiği dikkat çekiyor. Makyaj sonrası kadının yüzünün önemli derecede ince görünmesi de başka bir değişim.İki fotoğrafa bakanlar bu fotoğraftakilerin aynı şahıs olduğuna inanamadı. Fotoğraflar internetteki Reddit sitesinde tartışmalara yol açarken bazıları kadına gerçek hâlinden tamamen ayrı bir görünüm kazandırdığı için makyajın "ihanet" olduğu görüşünü savundular.

DEĞİŞİM "İHANET" TARTIŞMASI BAŞLATTI
Makyajla bir kadının bu kadar değişebilmesi sanal ortamda geniş yankı uyandırdı. Kadına olduğundan başka bir görünüm kazandırdığı için, bazı erkekler makyajın "ihanet" olduğu görüşünü savunuyorlar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...