Galatasaray Kolarov için girişimlere başladı

Galatasaray Kolarov için girişimlere başladı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kolarov'un temsilcilerinden Giorgio de Giorgis ve Mancini'nin menajeri Muzzi Ozcan Londra'da biraraya geldi.

Teknik direktör Roberto Mancini ile yeni bir döneme başlayan Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Aleksandar Kolarov için şimdiden girişimlere başladı. Roberto Mancini'nin Türkiye'ye gelmesinde en etkili isimlerin başında gelen menajer Muzzi Ozcan, Londra'da Aleksandar Kolarov'un temsilcilerinden Giorgio de Giorgis ile bir araya geldi. Manchester City'den ayrılmaya sıcak bakan ve yaz transfer döneminde de Galatasaray'ın sol bek adayları arasında ilk sırada yer alan Aleksandar Kolarov için Galatasaray'ın yaklaşık 5 milyon poundluk bir teklifle İngiliz ekibinin kapısını çaldığı belirtildi. İngiliz basınının ortaya çıkardığı Muzzi Ozcan- Giorgio de Giorgis görüşmesinin yanı sıra Kolarov için Juventus'un da devrede olduğu belirtilirken, Sırp oyuncunun Roberto Mancini faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı takıma daha yakın olduğunun altı çizildi. Mancini, Kolarov ile birlikte Manchester City'de 3 sezon birlikte çalışırken, Sırp oyuncu bu dönemde Mancini'nin en fazla forma verdiği isimler arasında yer aldı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...