Trabzonspor'da transfer görüşmesi

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da transfer görüşmesi

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bayramlaşma töreni için geleceği Trabzon'da yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelecek.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulunda yeni görev dağılımı, transfer politikası ve kulübün ekonomik durumuyla ilgili bir toplantı yapacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bayramlaşma töreni için geleceği Trabzon'da yönetim kurulunu da toplayacak. Hacıosmanoğlu, ilk olarak Ali Kemal Başaran'ın istifası nedeniyle asbaşkanı belirleyecek. Bordo mavili kulüpte asbaşkanlık için Yakup Aslan, Köksal Güney ve Sebahattin Çakıroğlu'nun isimleri ön plana çıktığı, yönetimin bu konuda ortak bir karar alacağı belirtildi.
TRANSFER POLİTİKASI DA BELİRLENECEK
Başkan Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu toplantısında ayrıca devre arasında izlenecek olan transfer politikası ve ekonomik planlamaları gözden geçireceği öğrenildi. Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 20 günde 6 maç yapacak olan takımına moral verecek olan Başkan Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkılması durumunda oyunculara verilecek olan primi de belirleyecek. Toplantısında ayrıca Ünal Karaman'ın ayrılması nedeniyle boşalan sportif direktörlüğe bir ismin getirilip getirilmeyeceği de karara bağlanacak.
CANER SIRASINI BEKLİYOR
Trabzonspor'da bu sezon henüz beklediği kadar forma şansı bulamayan Caner Osmanpaşa, teknik direktörü Mustafa Akçay'ın kendisine zamanı geldiğinde formayı vereceğini söyledi. Caner, antrenmanlarda elinden geleni yaptığını belirterek, "Bir sakatlık dönemi geçirdim ve şu an oldukça iyiyim. Önümde kaliteli stoperler var ancak bu isimlerin arasına ben de girmek istiyorum. Bunu başaracağına inanıyorum" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...