Galatasaray Advocaat'a 'ilginç' gelmemiş

Galatasaray Advocaat'a 'ilginç' gelmemiş

SPOR Haberleri

Mancini öncesinde teknik direktörlük için ismi geçen adaylardan Advocaat'ın Galatasaray'ın projesini 'ilginç' bulmadığı için reddettiği belirtildi.

Polonya Milli Takımı'nda boşalan teknik direktörlük koltuğu için en ciddi adayın Dick Advocaat olduğu belirtilirken, Galatasaray'dan teklif aldığını belirten Giovanni Trapattoni'den sonra sarı-kırmızılılar için sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı. G.Saray'da Fatih Terim'in görevden alınması sonrasında adaylar arasında olduğu belirtilen Dick Advocaat'ın, İstanbul'dan gelen teklifi reddettiği belirtildi.
GALATASARAY 'İLGİNÇ' GELMEMİŞ!
Polonya basınında yer alan habere göre, Hollandalı teknik adam, Galatasaray ve İrlanda'dan gelen teklifleri kabul etmedi. Rusya'da iyi para kazananantrenörün ret sebebinin ise para olmadığı, 66 yaşındaki çalıştırıcının 'ilginç' görmediği projelere 'hayır' cevabını verdiği ifade edildi. Öte yandan Polonya'da bu bilgi sonrasında Advocaat'ın milli takımlarının başına geçmesi ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu kaydedildi. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...