Düğün gecesi feci olay

/ Kaynak: CHA
Düğün gecesi feci olay

YAŞAM Haberleri  / CHA

Düzce'nin Akçakoca ilçesine 8 kilometre uzaklıkta olan Beyören köyünde yaşayan Basri Kayalı'nın evi, düğün gecesi yandı.

Damat Basri Kayalı'nın Hataylı gelininle hayatını birleştirmek üzere düğün yaptığı esnada evinin yandığı haberini aldı.Beyören İlköğretim Okulu bahçesinde düğün kutlaması yapıldığı esnada Kayalı'ya ait olan ve yine aynı köyde bulunan 2 katlı ahşap ev bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu. Akçakoca Belediyesi'ne ait 6 adet itfaiye aracıyla müdahale edilen ev ahşap olması sebebiyle yangın güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye erlerine köy sakinleri de destek verdi.Olay mahalline gelen Belediye Başkanı Fikret Albayrak yetkililerden bilgi aldı.Yangında ölen ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürdü.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...