Gerrard'dan Polonya maçı öncesi uyarı

Gerrard'dan Polonya maçı öncesi uyarı

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'nda son maç öncesi lider durumda bulunan İngiltere'de kaptan Steven Gerrard önemli açıklamalarda bulundu.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'nda son maç öncesi lider durumda bulunan İngiltere'de kaptan Steven Gerrard, Polonya maçı öncesinde çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Polonya'nın iddiası olmaması ayaklarını gazdan çekecekleri anlamına gelmez" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz Cuma günü kendi sahasında Karadağ'ı 3-1 yenerek liderliğini sürdüren İngiltere'de son maç öncesi alarm verilmiş durumda. İkinci sırada bulunan ve İngiltere'nin sadece 1 puan gerisinde bulunan Ukrayna'nın son maçta San Marino'yla oynayacak olması İngiltere'nin Polonya karşısındaki olası bir puan kaybında neler olacağını gözler önüne koyuyor.
"BÜYÜK GÖREV HENÜZ TAMAMLANMADI"
İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı Steven Gerrard, henüz görevlerini tamamlamadıklarını belirterek, "Karadağ karşısında aldığımız galibiyet bize son maç öncesinde büyük bir güven verdi. Ama bu görevimizin sadece yarısını yaptığımız anlamını taşıyor. Polonya çok iyi bir takım. Maçın İngiltere'de olması bizi favori yapmaz. Karadağ maçında olduğu gibi yine zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor" yorumunda bulundu.
"BİZİM BREZİLYA'YA GİTMEMİZİ ENGELLEYEBİLİRLER"
Robert Lewandowski'nin de yer aldığı Polonya'nın İngiltere'nin Dünya Kupası vizesini elinden alabilecek kapasitede olduğunun altını çizen Gerrard, "Cuma gecesi gösterdiğimiz performansı göstermemiz çok önemli. Wembley'e gelecekler ve bizi yenmek isteyecekler, Dünya Kupası'na gitme şansımızı elimizden alabilecek kapasitede bir takım. Onların ayaklarını gazdan çekeceğine dair bir düşüncede olmayacağız" diyerek sözlerine son verdi.
GERRARD, BOBBY CHARLTON'U DA GERİDE BIRAKACAK
İngiltere Milli takımının formasını 106 kez giyen Steven Gerrard, şu anda Bobby Charlton ile birlikte Milli takım formasını en fazla giyen oyuncular sıralamasında dördüncü sırada bulunuyor. Steven Gerrard, Polonya maçında forma giydiği takdirde Bobby Charlton'ı geride bırakarak 108 kez forma giyen ve üçüncü sırada bulunan Bobby Moore'a yalnızca 1 maç uzakta olacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...