Roberto Mancini ilk adımı attı bile

Roberto Mancini ilk adımı attı bile

SPOR Haberleri

Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Alexander Kolarov için menajer Muzzi Özcan'ın Londra'da görüşmelere başladığı bildirildi.

Roberto Mancini Galatasaray'ın başına geçtikten sonraki ilk transfer hamlesini yapmak üzere. İtalyan teknik adamın eski takımı Manchester City'nin sol beki Alexander Kolarov'ı takıma kazandırmak istiyor.İngiliz basınında çıkan haberlere göre Roberto Mancini'yi de Türkiye'ye getiren menajer Muzzi Özcan'ın Kolarov için Londra'da bulunduğu ve Sırp oyuncunun menajeri Giorgio de Giorgis ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtiliyor. Görüşmelerin önümüzdeki ay da devam etmesi ve transferin yaklaşık 5 milyon pounda bitebileceği konuşuluyor. Haberde ayrıca Kolarov için Juventus'un da devreye girebileceği iddia ediliyor. Kolarov Mancini ile Manchester City döneminde üç sene çalışırken bunun transferde önemli bir etken olması bekleniyor. nbsp;
(AJANSSPOR)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...