Fatih Terim basın toplantısı yarın başlayacak

/ Kaynak: CHA
Fatih Terim basın toplantısı yarın başlayacak

SPOR Haberleri  / CHA

Fatih Terim, Hollanda ile 15 Ekim'de oynanacak 2014 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçının basın toplantısını yarın yapacak

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile 15 Ekim'de oynanacak 2014 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçının basın toplantısını yarın yapacak. Ay - yıldızlı ekibin Terim ile çıktığı, Andorra (5-0), Romanya (2-0) ve son olarakta Estonya (2-0) maçlarını kazanmasının ardından 2014 Dünya Kupası finallerine gidebilmek için baraj maçı oynama şansını yakalaması üzerine tüm gözler 15 Ekim'de oynanacak Hollanda maçına çevrildi. 11 Ekim Cuma günü oynanan ve 2 - 0 kazanılan mücadelenin hemen ardından İstanbul'a dönen ve Hollanda maçının hazırlıklarını burada sürdüren ay - yıldızlı ekipte bugün de saat 19.00'da bir antrenman daha yapılacak. nbsp;Teknik direktör Fatih Terim de Hollanda maçıyla ilgili yarın saat 12.30'da takımın kamp yaptığı Le Meridien Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısına Terim'in yanı sıra bir de milli futbolcu katılacak. Toplantıya Hollanda ve Türk basınının dışında yabancı basının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...