Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Irak'ta bombalı saldırılar devam ediyor, 26 ölü

/ Kaynak: AA
Irak'ta bombalı saldırılar devam ediyor, 26 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak'ın çeşitli kentlerindeki saldırılarda, 26 kişi öldü, 80'den fazla kişi yaralandı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, başkent Bağdat'ın Mahmudiye ilçesinde akaryakıt istasyonu yakınında park edilen bombalı aracın patlatılması sonucu 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. El-Kut şehrinde bomba yüklü aracın infilak ettiği nbsp;saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Kut'a bağlı Es-Suveyre bölgesinde de otoyol üzerindeki 2 araçta patlama meydana geldi. Olayda 5 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Babil'de elektrik idaresi yakınında bir araç ile bölgeye yakın başka bir noktada park halindeki otomobil infilak etti, Bu saldırada da 5 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.
Es-Semave şehrinde de bomba yüklü 2 motosikletin Er-Remise köprüsü altında infilak ettiği saldırıda, 3 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı, Basra'da ise caddede park halindeki 2 bombalı aracın patlamasının 2 kişinin ölümüne, 13 kişinin yaralanmasına neden olduğu belirtildi. nbsp;Divaniye kentinde ise bombalı aracın infilak etmesi sonucu 2 kişinin öldü, 11 kişinin yaralandığı kaydedildi.


Kerkük'te operasyon: 27 gözaltı nbsp;
Öte yandan, Irak'ın Kerkük kentinde çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 27 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...