Mustafa Sarıgül gasp edilen taksiciye sahip çıktı

/ Kaynak: İHA
Mustafa Sarıgül gasp edilen taksiciye sahip çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Aracına aldığı gaspçı tarafından silahla yaralanan taksiciye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül sahip çıktı.

Mustafa Sarıgül, radyo dinlerken haberdar olduğu taksicinin ambulansla başka bir hastaneye sevkini sağladı.Kayaşehir'de geçtiğimiz günlerde taksi sürücüsü Basri Yalçın'ı (53) öldüren gaspçı Hacı Yusuf Aydın, önceki sabah ise Ahmet Tozkoparan'ı silahla yaralamıştı. Zanlı cuma gecesi de bindiği aracın sürücüsü Ahmet Tozkoparan'a silahla 3 el ateş ederek kaçmıştı. Tozkoparan olayın ardından Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, zanlı ise yakalanmıştı.Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, radyo dinlerken haberdar olduğu yaralı taksiciye sahip çıktı. Belediyenin ambulansını gönderen Sarıgül yaralı Ahmet Tozkoparan'ın Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Florence Nightingale Hastanesi'ne sevkini sağladı. Kendisi de hastaneye gelen Sarıgül, yaralı taksiciyi ziyaret edip, durumu hakkında bilgi aldı."MİNNETTARIM"
Yaşanan dehşet anlarını anlatan Tozkoparan'ın eşi Melek Tozkoparan ise, "Olay cuma gecesi oldu. Taksiye müşlteri olarak biniyor, Kayaşehir'e gidiyor. Issız bir yere gidince eşim anlıyor. Arabayı istiyor önce, eşim 'tamam' deyince arkadan kurşun sıkıyor. İki kere göğüs kısmına, bir de bacağına sıkmış. 'Beni sürükleyerek indirdi' dedi. Dere gibi bir yere yuvarlayıp atmış" dedi.Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kendilerine sahip çıktığını belirten Topkoparan, "Sayın Başkan ambulans göndermekle kalmadı, kendisi de buraya kadar gelip ilgilendi. Hastaneye geldi, ambulansın peşinden buraya kadar geldi. Kendisine minnettarım" diye konuştu.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...