Aydın'da hırsız dehşeti

/ Kaynak: İHA
Aydın'da hırsız dehşeti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Başaran beldesinde dün gece bir evde hırsız dehşeti yaşandı.

Hırsızlık amacıyla girdiği evde seslere uyanan ev sahibi ile boğuşan hırsız, 93 yaşındaki adamı ardından eşine bakan 75 yaşındaki kadını balkondan atarak olay yerinden kaçtı. Olay, gece 02.00 sıralarında Başaran beldesi Yenice çıkışında bir evde meydana geldi. Balkon tarafından ses geldiğini duyan 93 yaşındaki 8 çocuk babası emekli İbrahim Kurtoğlu, sesin geldiği yöne gitti. Evin içerisinde bir anda tanımadığı birini gören Kurtoğlu, hırsızlık amacıyla girdiği zannedilen kimliği belirlenemeyen şüpheli ile boğuşmaya başladı. Boğuşma seslerini duyan 75 yaşındaki Emine Kurtoğlu da yatağından kalkarak balkona doğru ilerlerken eşinin şüpheli tarafından balkondan atılmasına şahit oldu. Eşine bakmak için balkona giden Emine Kurtoğlu da hırsızla boğuşurken, balkondan düşerek ağır yaralandı. Eve hırsızlık amacıyla girdiği iddia edilen şahıs veya şahıslar yaşanan olayın ardından evden kaçarak uzaklaştı.
nbsp;SAATLERCE EŞİNİN CESEDİ BAŞINDA YARDIM BEKLEDİ
Yaşanan olayların ardından dört metrelik balkondan düşen İbrahim ve Emine Kurtoğlu, yardım bekledi. Eşinin kısa süre sonra öldüğünü fark eden Emine Kurtoğlu, yaralı halde eşinin cansız bedeni yanında saatlerce sesini başkalarına duyurmaya çalıştı. Sabah saatlerinde bahçesine çalışmaya giden komşusu tarafından yaralı halde bulunan Emine Kurtoğlu, nbsp;çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi.
İbrahim Kurtoğlu'nun ise olay yerinde can verdiği tespit edildi. İbrahim Kurtoğlu'nun cansız bedeni, Nazilli Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığınca el konulan olayla ilgili nbsp;yaşadıklarından dolayı şoka giren Emine Kurtoğlu'dan bilgi alınmaya çalışıldı. Jandarma ekipleri, Başaran ve Yenice beldesinde bulunan güvenlik kameralarından şahıs veya şahısları bulmak için çalışma başlattı.
nbsp;
ÇOCUKLARI AĞIT YAKTI
Kuyucak ve Nazilli'de yaşayan Kurtoğlu çiftinin çocukları eve gelirken, olayla ilgili kimseden şüphelenmediklerini dile getirdi. Babalarının ölümüne çocukları ağıt yakarken, ağır yaralanan anneleri Emine Kurtoğlu da Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki tedavinin ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...