Kendi milli takımını tutmayan bir ülke, Fransa

/ Kaynak: CHA
Kendi milli takımını tutmayan bir ülke, Fransa

SPOR Haberleri  / CHA

2014 Dünya Kupası öncesi oynadığı hazırlık maçında Avusturalya'yı 6-0'la geçen Fransa Milli Takımı, Fransızları ikna etmeyi başaramadı.

Grupta 14 puanla, 17 puanlı İspanya'nın ardından ikinci sırada yer alan Fransa Milli Takımı için Fransızlar, Brezilya şansının az olduğu ifade etti. BVA'nın gerçekleştirdiği ankette halkın yüzde 82'si Fransa Milli Takımı için olumsuz görüş bildirirken yüzde 54'ü de Fransa'nın 2014 Dünya Kupası'na katılmayı başaramayacağını iddia etti. Milli takımın geneli Fransızlardan olumsuz not alırken yüzde 86'lık kısım futbolcuların gereğinden fazla para aldığını söyledi. Ankete katılanların yüzde 84'ü futbolcuları bencil, yüzde 73'ü ise kaba olarak nitelendirdi. Fransızların milli takım içerisinde en beğendiği futbolcu Totenham'ın kalecisi Hugo Lloris olurken en düşük puanı ise Fransa Milli Takımı'nın Cezayir asıllı futbolcusu Samir Nasri aldı. Fransızların, milli takımlarına yönelik belirttikleri olumsuz görüşe rağmen Fransa'nın Avusturalya ile oynadığı hazırlık maçını 6 milyon kişinin televizyondan takip ettiği kaydedildi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...