Park halindeki araçta 14 kilo eroin bulundu

/ Kaynak: İHA
Park halindeki araçta 14 kilo eroin bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bitlis'in Tatvan ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, park halindeki bir araçta 14 kilo 876 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan istihbarat doğrultusunda Tatvan ilçesi Tuğ Mahallesi'nde park halindeki bir binek otoda narkotik detektör köpeği "Irmak" yardımı ile detaylı arama yapıldı. Yapılan aramada aracın zula tabir edilen gizli bölmesinde toplam 14 kilo 876 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. nbsp;Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yakalanan eroin miktarının Tatvan'daki son 13 yılda yakalanan en büyük, Tatvan'da şimdiye kadar yakalanan eroin miktarı bakımından ise ikinci en büyük eroin miktarı olduğu belirtildi. 2013 yılında şu ana kadar Tatvan'da yakalan toplam uyuşturucu miktarının ise 28 kilo 201 gram olduğu, bu miktarın tüm yılları geride bırakarak Tatvan'daki rekor miktarda uyuşturucu yakalanan yıl olarak kayıtlara geçtiği kaydedildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...