Maganda kurşunu dediler katil dedesi çıktı

/ Kaynak: DHA
Maganda kurşunu dediler katil dedesi çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da önceki gün hastaneye kaldırılan küçük kızın annesi, nereden geldiği bilinmeyen bir kurşunla vurulduğunu söylerken polis gerçek katili buldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Nesrin Örs (35), 7 yaşındaki kızı Satı Örs'ün önceki gün saat 21.00 sıralarında yolda yürürken, nereden geldiğini bilmediği kurşunla yaralandığını söyleyerek polise başvurdu. Hastaneye kaldırılan Satı Örs, kurtarılamadı. Hastanede sinir krizi geçiren anne Nesrin Örs, "Sokak üzerinde kızımla birlikte yürüdüğüm sırada, bir anda silah sesi geldi kızım yere düştü. Ne olduğunu anlayamadık" dedi. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak araştırma yaptı. Araştırmada olay yerinden uzaktaki bir evin duvarında mermi izine rastladı. Mermi izinin dede Niyazi E.'nin evinin yakınında çıkması ve anne Nesrin Örs'ün çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis, soruşturmayı derinleştirdi. Polis, Satı Örs'ün dedesi Niyazi E.'nin ruhsatsız tabancasından çıkan mermi ile vurulduğunu belirledi. Silahını temizlerken torununu vurduğu iddia edilen Niyazi E., gözaltına alındı. İnegöl polisi, yalan ifade veren anne Nesrin Örs ile ilgili de soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...