Terim aynı sistemle vuracak

Terim aynı sistemle vuracak

SPOR Haberleri

Fatih Terim, Salı günü oynanacak olan Hollanda karşılaşmasında takımı 4-1-3-2 dizilişiyle sahaya sunmayı düşünüyor.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, tarihi maç öncesinde kurmaylarıyla birlikte Hollanda'yı devirmenin planlarını yapıyor. Tecrübeli teknik adam, ilk 3 maçta uyguladığı 4-1-3-2 sisteminden Hollanda karşısında da taviz vermeyecek. Kadro istikrarını da bozmayacak olan tecrübeli çalıştırıcı, cezalı Caner'in yerine yarınki maçta Hasan Ali'yi sahaya sürecek. Terim, dünkü taktik idmanda Hollanda'nın yüksek pas yüzdesini kırmanın formüllerini denedi. Özellikle orta saha ve savunmaya büyük önem veren İmparator, orta alandan hücuma çıkarken oyuncularından sadece beş pas yapmalarını istedi. Antrenmanda dörtlü savunmanın önünde oynayan Mehmet Topal ile Selçuk İnan'dan çabuk ve hızlı pas çıkarmalarını isteyen Fatih Terim, takım atağa çıktığında ise yedi kişiyle hücum yaptırdı. nbsp;
Kanatlara dikkat edin
Milli Takım Hollanda maçının hazırlıklarını dün Kemerburgaz tesislerinde sürdürdü. Milli Takım kurmayları Ay-Yıldızlı oyunculara son uyarıları yaparken özellikle kanat futbolcularından daha dikkatli olmalarını istedi. Boğazında iltihaplanma oluşan Umut ile adalesinde hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın da maça kadar hazır olacağı bildirildi. Hollanda ile bugüne kadar 9 kez karşılaşan A Milliler; 2 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi aldı. 5 gol attı, 10 gol yedi. A Milliler, eleme gruplarında sadece Euro 2008 elemelerinde üst üste 4 maç kazanmıştı. Andorra, Romanya ve Estonya'yı yenen Milliler, Hollanda'yı da geçerse bunu egale edecek. Hollanda, 2012 Haziran'ında göreve gelen Louis Van Gaal yönetiminde sadece ilk maçını kaybetti. Belçika'ya 4-2 yenilen Portakallar sonrasında 10 galibiyet, 4 beraberlik aldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...