Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayramda havalar nasıl olcak

/ Kaynak: İHA
Bayramda havalar nasıl olcak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, Kurban Bayramında hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, İç Ege ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:


Ankara: Parçalı ve az bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor) 20


İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 22


İzmir: Az bulutlu ve açık 26


Adana: Az bulutlu ve açık 31


Antalya: Az bulutlu ve açık 32


Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 18


Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 18


Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor) 16


Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 27

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...