Cumhurbaşkanı Gül, Prens ile görüştü

/ Kaynak: DHA
Cumhurbaşkanı Gül, Prens ile görüştü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Cumhurbaşkanı Gül, Medine Emiri Prens Abdülaziz ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in davetlisi olarak, Hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gitti. Medine Havaalanı'nda Cumhurbaşkanı Gül'ü, Medine Emiri Prens Faysal bin Salman bin Abdülaziz, Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Ahmet Muhtar Gün, Cidde Başkonsolosu Fikret Özer, Medine Belediye Başkanı Abdulaziz el-Hüseyin ve diğer ilgililer karşıladı. nbsp;Cumhurbaşkanı Gül, Medine'de Ravza-i Mutahhara'yı ziyaret etti. nbsp;


CUMHURBAŞKANI GÜL ONURUNA YEMEK nbsp;
Cumhurbaşkanı Gül, Medine Emiri Prens Faysal bin Salman bin Abdülaziz'in onuruna verdiği yemeğe katıldı, Medine bölgesi yöneticileri ile görüştü. Cumhurbaşkanı Gül, Medine'deki programının ardından Mekke'ye geçti. Ziyareti kapsamında üst düzey Suudi yöneticileri ve Hac farizası için Mekke'de bulunan diğer devlet başkanlarıyla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Gül, ikili ilişkilerin çeşitli veçhelerinin yanı sıra, güncel bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunacak.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...