Ersun Yanal, 'Aziz Yıldırım'a kapımız hep açık'

Ersun Yanal, 'Aziz Yıldırım'a kapımız hep açık'

SPOR Haberleri

Yıldırım'ın soyunma odasına girmesinden rahatsızlık duymayacağını söyleyen Yanal, 'Keşke Konya deplasmanında da böyle bir ziyaret yapsaydı' dedi.

Teknik direktörlerini mahremi kabul edilen soyunma odasına kulüp başkanlarının girmesi, çoğu çalıştırıcı için kabul edilemez bir durum ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu konuda en çok eleştirilen isimlerin başında geliyor. 1998'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım'ın bu sebeple birçok teknik direktörlerle gerginlik yaşamış bir isim. Başkanın bu sürpriz ziyaretleri spor medyası literatürüne "Azizsilin" olarak geçmiş bir kavram. Konuyla ilgili fikrini dile getiren Yanal, birçok meslektaşının aksine bu durumdan değil rahatsızlık duymak aksine memnun olacağını ifade etti. Ersun Yanal, "Ben bu durumdan kesinlikle şikâyetçi olmam. Oyuncularımın da benimle aynı fikri paylaştığını düşünüyorum. Başkan kulübün en önemli temsilcisi ve soyunma odasının kapısı kendisine her zamana açıktır. Bırakın bu durumdan rahatsız olmayı aksine bence daha iyi olur. Hatta bazen düşünüyorum da, keşke başkan Torku Konya deplasmanında da soyunma odasına girseydi. Belki o zaman her şey çok daha farklı olabilirdi" yorumunu yaptı. Fenerbahçe'de çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Ersun Yanal, Başkan Aziz Yıldırım'a kendisine sunduğu imkânlar için teşekkürlerini iletirken, "Bunca yıllık teknik direktörlük hayatımda böyle bir başkan görmedim" dedi. nbsp;YANAL'DAN BAYRAM TATİLİ
Fenerbahçe dün 9 oyuncuyla çalıştı. Milli takımlardaki 12 oyuncunun yanı sıra izinli olan Alves ve Meireles'in yer almadığı antrenmanda Yobo'ya özel program uygulanırken, 9 futbolcu dayanıklılık ve çabukluk çalışmaları yaptı. Ersun Yanal'ın bayram nedeniyle 2 gün izin verdiği sarı-lacivertliler mesaiye Çarşamba akşamı devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...