Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan kolları sıvıyor

Başkan kolları sıvıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bayramda yapacağı yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar alacak

Trabzon'da bayramda sıcak gelişmeler yaşanacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bayramlaşma töreni için bulunacağı Trabzon'da yönetim kurulunu toplayacak. Hacıosmanoğlu, ilk olarak Ali Kemal Başaran'ın istifası sebebiyle asbaşkanı belirleyecek. Bordo mavili kulüpte asbaşkanlık için Yakup Aslan, Köksal Güney ve Sebahattin Çakıroğlu isimlerinin ön plana çıktığı, yönetimin bu konuda ortak bir karar alacağı belirtildi. Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu toplantısında ayrıca devre arasında izlenecek olan transfer politikası ve ekonomik planlamaları gözden geçireceği öğrenildi. Milli maçlar sebebiyle verilen aranın ardından 20 günde 6 maç yapacak olan takımına moral verecek olan Başkan, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkılması durumunda oyunculara verilecek olan primi de belirleyecek. Toplantıda ayrıca Ünal Karaman'ın ayrılması sebebiyle boşalan sportif direktörlüğe bir ismin getirilip getirilmeyeceği de karara bağlanacak.Trabzon taktik çalıştı
Trabzonspor Süper Lig'de yapacağı Sivas maçı hazırlıklarına dün de devam etti. Milli futbolcularından mahrum çalışan bordo-mavililerde M.Reşit Akçay oyuncularına taktik çalışma yaptırdı.

Akçay'dan yalanlama
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, son günlerde seslendirilmeye başlanan "Devre arasında Volkan-Serdar takası olacak" dedikodularına net bir şekilde cevap vererek, "Serdar Aziz gibi Erkan Zengin de transfer gündemimde yok" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...