Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki futbolcu imzayı atıyor

/ Kaynak: CHA
İki futbolcu imzayı atıyor

SPOR Haberleri  / CHA

Kartal'ın iki yıldızı Almeida ve Fernandes'teki tüm sorunlar çözüldü. Portekizli oyuncular, önümüzdeki hafta 3'er yıllık sözleşmeye imza atıyor.

Kartal'ın iki yıldızı Almeida ve Fernandes'teki tüm sorunlar çözüldü. Portekizli oyuncular, önümüzdeki hafta 3'er yıllık sözleşmeye imza atıyor. nbsp;Uzun süredir yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanan Fernandes ve Almeida için geri sayım başladı. Yıldız oyuncularıyla sözleşme yenileme konusunda kriz yaşayan Beşiktaş, sorunu tamamen çözdü.Yönetimin daha önce yaptığı görüşmede anlaşma sağladığı iki oyuncu da imza atmaya hazırken, Fernandes'in yeni menacerinin imza parasında sıkıntı çıkarması mutlu sonun ertelenmesine neden olmuştu. Kartal'ın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Portekizli yıldızlarla her konuda el sıkışırken, iki futbolcunun da önümüzdeki hafta imza atması bekleniyor. Bu arada Fernandes ve Almeida, bu sezon takımlarının başarısında başrolü oynuyor. Fernandes ligde forma giydiği 7 maçta 5 asist yapıp, 1 gol attı. Almeida ise 6 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri havalandırarak, Siyah-Beyazlılar'ın gol yükünü çekti. Öte yandan Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncularıyla 3'er yıllık sözleşme imzalayacak.

netgazete.com

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...