Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da mahalleliden meydan dayağı

/ Kaynak: DHA
Adana'da mahalleliden meydan dayağı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da ara sokaktan bisikletiyle ana yola çıkan 7 yaşındaki çocuğa çarpıp yaralayan minibüs şoföre mahalleli meydan dayağı attı.

Düğün organizatörlüğü yanan Şemsettin Tağaş ile kardeşi 40 yaşındaki İbrahim Tağaş 15 Eylül'de işyerine giderken plakası açıklanmayan minibüsle, ara sokakta aniden yola çıkan ilkokul öğrencisi M.S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile dengesini kaybedip minibüsün altına giren çocuk yaralandı. Tağaş ile kardeşi yaralanan çocuğa yardım etmek için minibüsten indi. Bu sırada 112 Acil Servis'i arayıp ambulans istedi. Sokaktaki bir güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedilen kazadan sonraki koşuşturma sırasında Hızır Taşçı ile oğlu Ergün Taşçı, minibüs sürücüsü ile kardeşine saldırdı. Tekmeli yumruklu saldırıya uğrayan Şemsettin Tağaş ile kardeşi İbrahim Tağaş, kaçmak istese de kalabalığın arasından kurtulamadı. Ağaç parçalarıyla dövülen Şemsettin Tağaş'ın sol kolu kırıldı. Bazı vatandaşların yardım ettiği Tağaş kardeşler minibüslerine bindirilerek olay yerinden gönderilmek istendi. Ancak öfkeli grup bu kez minibüse sopalarla saldırdı. Bu sırada bir genç 2'nci kattaki evlerinin balkonundan minibüsün üzerine atlayıp, pencereden kardeşleri yumrukladı. Öfkeli grubun arasından güçlükle çıkan Tağaş kardeşler Adana Devlet Hastanesi'ne gitti. Kolu kırılan Şemsettin Tağaş, ameliyat edildi. Küçük çocuk da götürüldüğü hastanede ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Hızır Taşçı ile oğlu Ergün Taşçı da ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, savcılık soruşturma açtı. Koluna platin takılan Tağaş, "Bana saldıranlar da çarptığım çocuk da komşum. Üstelik çocuk aile dostumuzun oğlu. Ben ona çarpmadım, o bisikleti ile gelip aracın altına girdi. Yardım etmek için durunca da saldırıya uğradık. Meydan dayağı yedik, hepsinden şikayetçiyim" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...