Fatih Terim, Arda Turan'nın yaptığı konuşmayı anlattı

Fatih Terim, Arda Turan'nın yaptığı konuşmayı anlattı

SPOR Haberleri

Fatih Terim, futbolcuların moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğunu Arda Turan üzerinden verdiği bir örnekle anlattı.

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Takımımızda artık tüm gözler maçın başlayacağı saate çevrildi. Karşılaşmadan önce basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, futbolcuların moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğunu Arda Turan üzerinden verdiği bir örnekle anlattı. Şu ana kadar yapılan kamp çalışmalarında futbolcuların 2014 Dünya Kupası isteğinin doruk noktasında olduğunu vurgulayan Terim, gerek futbolcuların birbirleriyle yaptığı konuşmalarda gerekse kendisinin futbolcular ile yaptığı görüşmelerde Hollanda maçının konsantrasyonunun üst seviyde olduğunu ifade etti. Arda Turan'ın arkadaşlarıyla yaptığı bir sohbete tanıklık ettiğini vurgulayan Terim, "Arda'ya daha önce İspanya'daki takım arkadaşları; "Siz neden yoksunuz" şeklinde sorular soruyormuş. Arda da şu anda milli takım arkadaşlarına "İspanya'ya gidince onlara, bakın biz de Dünya Kupası'na gideceğiz" şeklinde bir ifade kullanacağını anlatıyordu" dedi. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...