Polisten sürücülere ilginç uyarı

/ Kaynak: DHA
Polisten sürücülere ilginç uyarı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Polis Kurban Bayramı öncesi sürücülere şeker ikram edip, kolonya tutarak hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi sürücülere şeker ikram edip, kolonya tutarak hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Bazı sürücüler polis ekiplerinin ruhsat ve ehliyet istememesine şaşırarak, "Evraklarımızı istemeyecek misin?" diye sordu.Atatürk Bulvarı üzerinde denetleme noktası kuran polisler, şehirden çıkış yapacak otomobilleri durdurarak şeker ikram etti ve Kurban Bayramlarını kutladı. Araç sürücülerine kolonya da tutan polisler hız yapamamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulundu. Bazı sürücüler ruhsat ve ehliyet istemeden şeker ikramında bulunan polis ekiplerinin uygulamasına şaşırarak, "Evraklarımızı istemeyecek misiniz?" diye sordu. Uygulamanın sadece uyarı ve bayram kutlaması olduğunu öğrenen sürücüler yollarına devam etti.Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Tolga Tekince bayram tatillerinde dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle çok sayıda kaza meydana geldiğini ifade etti. Tekince, "Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak, bayram arifesinde yol kullanıcılarının sağlıklı gidecekleri yerlere sağlıklı gidebilmeleri için uygulama yapıyoruz. Aynı zamanda tatil için yola çıkan sürücülerin bayramlarını kutluyoruz. Vatandaşlarımızı uyarıp, emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını, uykusuz şekilde yola devam etmemelerini öneriyoruz. Sürücülerin hız kurallarına uymaları gerektiğini ifade ediyoruz" dedi.Durdurulan sürücüler ise uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek yollarına devam etti.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...