Kosova'da tansiyon düşmüyor

/ Kaynak: İHA
Kosova'da tansiyon düşmüyor

DÜNYA Haberleri  / İHA

Sırpların çoğunlukta olduğu bölünmüş Mitroviça şehrinin kuzey kısmında sabahın erken saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlamada ölen ya da yararlanan olmadığı bildirildi.Sabaha karşı 4 sıralarında Mitroviça'nın kuzeyinde bir binaya düzenlenen saldırı sonucu meydana gelen patlamada, maddi hasar oluştu. Bombalı saldırının yapıldığı binadaki dairenin sahibinin Sırp olduğu öğrenildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, polis, saldırının hedefindeki kişinin penceresine patlayıcı madde fırlatıldığını bildirdi. Patlama sonucu bina yanındaki bir otel ve park halindeki bir otomobilin hasar gördüğü açıklandı.Patlamanın ardından Kosova Polisi, EULEX mensupları ve KFOR incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi.Kosova'da 3 Kasım tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde aday olan Oliver İvanoviç, saldırının, Sırp vatandaşlarının sandık başına gitmesini engellemek amaçlı olduğunu belirtti.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...