Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Popescu, 'Terim bu maçları sever'

Popescu, 'Terim bu maçları sever'

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Türkiye, kendi sahasında Hollanda'yı konuk ederken, Romanya ise kendi sahasında Estonya'yı ağırlayacak.

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Türkiye, kendi sahasında Hollanda'yı konuk ederken, Romanya ise kendi sahasında Estonya'yı ağırlayacak. Galatasaray'ın unutulmaz savunma oyunculardan Rumen Gheorghe Popescu, karşılaşmayla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu. Gheorghe Popescu, eski teknik direktörü Fatih Terim'in bu tip zor maçlara çok iyi hazırlandığını belirterek, "Terim, bu tip final maçlarını çok sever ve takımı bu tip maçlara nasıl hazırlanacağını çok iyi bilir. Türkiye, İstanbul'da Hollanda'yı yenebilecek kapasitede bir takım" yorumunda bulundu.
Rumanya Milli Takımı teknik direktörü Victor Piturca, Estonya maçıyla Rumen basınına henüz bir demeç vermezken, Romanya Milli Takımı'nı yakından takip eden gazeteciler Piturca'nın sahaya çıkaracağı ilk 11'in hemen hemen netleştiğini belirtti.
ROMANYA'NIN MUHTEMEL KADROSU... nbsp;
Romanya'nın deplasmanda Andorra'yı 4-0 yendiği karşılaşmadan oldukça farklı bir kadro oluşturacağı ifade edilen Victor Piturca'nın Estonya karşısına; "Ciprian Tatarusanu – Alexandru Matel, Valerica Gaman, Dorin Goian, Razvan Rat – Costin Lazar, Alexandru Bourceanu – Gabriel Torje ya da (Alexandru Maxim), Bogdan Stancu, Cristian Tanase – Ciprian Marica" ilk 11'iyle çıkacağı vurgulandı. Andorra karşısında, Tatarusanu, Gaman, Rat, Tanase ve Marica, Romanya Milli Takımı'nın formasını giymemişlerdi. Bu arada Rumen basını Romanya Milli Takımı'nın Türkiye gibi 12 yıldır Dünya Kupası'na gidemediğini ve futbolcuların Estonya karşısında bu zaferi ülkete tattırmaları gerektiğini vurgularken A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'in sözlerine de geniş yer verdi. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...