Hollanda'nın muhtemel Türkiye 11'i

Hollanda'nın muhtemel Türkiye 11'i

SPOR Haberleri

Hollanda basını, Louis Van Gaal'in Türkiye karşısına süreceği ilk 11'i büyük oranda belli oldu.

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda nbsp;Türkiye nbsp;ile kritik bir maça çıkacak olan Hollanda'da teknik direktör Louis van Gaal, Türkiye'ye karşı sahaya süreceği ilk 11'i hemen hemen belirlemiş durumda. Teknik direktör Louis van Gaal'in Macaristan maçında ilk 11'de görev yapan Rafael van der Vaart'ın yerine Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'e forma vereceği ve orta sahada yer alamayacak Stijn Schaars ve Nigel de Jong'un yerine de Feyenoord'da forma giyen 22 yaşındaki Jordy Clasie'yi ilk 11'de oynatacağı ifade edildi.
SAVUNMADA BİR DEĞİŞİKLİK OLACAK
Louis van Gaal'in savunmada ise bir isimde değişikliğe gitmesi bekleniyor. Macaristan karşısında sağ bekte forma giyen Daryl Janmaat ve sol bek Daley Blind'in Türkiye'ye karşı yine sahada olacağı, savunmanın göbeğinde ise Ron Vlaar'ın yanında bu kez Jeffrey Bruma'nın değil Bruno Martins Indi'ye şans vereceği belirtildi.
Hollanda Milli takımı teknik direktörü Louis van Gaal'in Macaristan maçının ardından yaptığı açıklamada, "Savunmayı Bruma ve Vlaar'ın tutabileceğini sanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Hollanda basını ayrıca Wesley Sneijder'in Dünya Kupası kadrosunda yer alabilmek için Türkiye karşısında elde edeceği şansı çok iyi kullanması gerektiğinin de altı çizildi.
İŞTE MUHTEMEL 11
İşte Hollanda Milli Takımı'nın Muhtemel 11'i; Michel Vorm, Daryl Janmaat, Ron Vlaar, Bruno Martins Indi, Daley Blind, Kevin Strootman, Jordy Clasie, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Jeremain Lens, Robin van Persie (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...