Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Mancini'den büyük vefa

Roberto Mancini'den büyük vefa

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 15 yıl formasını giydiği Sampdoria'yı unutmadı ve büyük bir vefa örneği gösterdi.

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, futbolculuk kariyerinin en başarılı dönemini yaşadığı ve 15 sene formasını giydiği Sampdoria'nın eski başkanlarından Paolo Mantovani'nin "Anma Töreni" için İtalya'ya gitti. Roberto Mancini'nin yanı sıra Sampdoria Kulübü Başkan Yardımcısı Monica Mondini, Gianluca Vialli, Claudio Nassi, Goofy Percassi, Alcide Ezio Rosina ve Enzo Tirotta gibi bir çok eski ünlü futbolcu da katıldı. Galatasaray'ın teknik direktörü Mancini, Paolo Mantovani'yle ilgili yaptığı kısa açıklamada, "Eğer biz futbolda biraz gelişip ilerleme sağladıysak bunu Paolo Mantovani'ye borçluyuz. O benim için bir baba gibiydi ve hala öyle devam ediyor. Mantovani bana İtalya futbolunun kapılarını açtı" ifadelerini kullandı. 9 Nisan 1930 yılında Roma'da doğan Paolo Mantovani, 1979 yılından itibaren 14 Ekim 1993'te dünyaya gözlerini yumana kadar Sampdoria Kulübü Başkanlığı'nı yaptı. Roberto Mancini, Sampdoria formasını giydiği 15 senenin 11 senesinde Paolo Mantovani, kulüp başkanıydı. (sporx)






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...