Steven Gerrard'dan acı itiraf

Steven Gerrard'dan acı itiraf

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard sürpriz bir itirafta bulundu.

İngiltere Premier Lig'e çok iyi bir başlangıç yapan Liverpool'da takımın yaşayan efsanesi Steven Gerrard, ülke basınına yaptığı açıklamada hedeflerinin şampiyonluk olmadığını belirtirken, Liverpool'da hiç bir zaman parayı düşünmediğini ve kalbiyle oynadığını ifade etti. Steven Gerrard, öncelike takımın hedefinin ilk dört sıra olduğunu belirterek, "Bugüne kadar Premier Lig'i kazanabilme şansımız hakkında hiç konuşmadım. Dürüst olmam gerekirse bu bizim hedefimiz değil. Hedefimiz ligi ilk dört içinde Everton'ın üzerinde bitirmek" yorumunda bulundu. Liverpool'u çocukluk takımı olarak ifade eden efsane isim bu zamana kadar Liverpool'dan neden ayrılmadığını ise "Çocukluk takımımın kaptanlığını yapıyorum. Kulüp yetkilileri, çalışanları ve taraftarlarla aramda çok iyi bir ilişkim var. Burada kesinlikle bir bağ var. Kararlarımı hiç bir zaman para üzerine kurmadım. Bu takıma yüreğimi vererek oynadım ve bu da neden buradan ayrılmadığımın sebebidir" sözleriyle açıkladı.
1998/99 sezonundan itibaren Liverpool A takımının formasını giyen 33 yaşındaki Steven Gerrard, 639 maçta giydiği Liverpool formasıyla 160 kez gol sevinci yaşadı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...