Nuri Şahin, Hollanda maçından umutlu

/ Kaynak: AA
Nuri Şahin, Hollanda maçından umutlu

SPOR Haberleri  / AA

Borussia Dortmundlu milli futbolcu Nuri Şahin: "Son maçlarda yakaladığımız havayı devam ettirebilirsek, bu maçı alacağımızdan eminim"

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin,
Türkiye-Hollanda maçına ilişkin, "Son maçlarda yakaladığımız havayı devam ettirebilirsek, bu maçı alacağımızdan eminim" dedi. Şahin, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın Türkiye ile Hollanda arasında yapılacak maçla ilgili AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Bu maç Hollanda için hayati bir önem taşımıyor. A Milli Takım'da ise herkes bu
maçın öneminin farkında. Yarın galip gelirsek play-off'lara kalırız. Son maçlarda yakaladığımız havayı devam ettirebilirsek bu maçı alacağımızdan eminim" değerlendirmesinde bulundu. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in göreve gelmesiyle takımın havasının değiştiğini anlatan Şahin, "Fatih hocanın tecrübesi ve kalitesi ortada, takımda kendi etkisini oluşturdu. Hoca değişikliğinde takımın havası da değişir. İnşallah takım, yarınki maça çok iyi hazırlanır ve galip gelir" ifadelerini kullandı. Şahin, play-off'un çok daha zor bir etap olduğuna değinen Şahin, şu an en önemli maçın yarın oynanacağını söyledi. Bundesliga'da sakatlanınca A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Şahin, tedavisinin iyi gittiğini, en geç 22 Ekim'de, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Arsenal maçına yetişeceğini dile getirdi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...