Bayram tatili zehir oldu

/ Kaynak: İHA
Bayram tatili zehir oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayram tatili için İstanbul'dan Erzurum'a gelen ailenin içinde bulunduğu otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Artvin-Olur kara yolunun 21. kilometresinde Yavuz Akdağ (35) idaresindeki 34 TG 0158 plakalı otomobil, ilçeye bağlı Ormanağzı köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole devrildi. Kazada, sürücü Akdağ ile otomobilde bulunan eşi Züleyha Akdağ ( 28) annesi Ayşe Akdağ (73) kardeşi Şengül Akdağ (50) ve çocukları Oğuzhan Akdağ (10) ile Tuğçe Akdağ (8) yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, durumu ağır olan anne Ayşe Akdağ, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Akdağ ailesinin, birkaç gün önce Kurban Bayramı tatili için İstanbul'dan Erzurum'a geldiği ve gezmeye gittikleri Artvin'den tekrar Erzurum'a döndükleri öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...