Hollandalılar havaalanında konuştu, 'Kadıköy korkusu'

Hollandalılar havaalanında konuştu, 'Kadıköy korkusu'

SPOR Haberleri

Hollanda'nın yıldız oyuncusu Arjen Robben, Kuyt ve efsane isimlerden Patrick Kluivert Türkiye mücadelesi öncesinde hava alanında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında oynayacağı Hollanda kafilesi Türkiye'ye geldi. Portakallar'ın yıldızı Arjen Robben, Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve efsane isimlerden Patrick Kluivert, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda NTVSpor'un sorularını cevapladı.Arjen Robben taraftarlara dikkat çekerken, "Çok fanatik taraftarları var Türkiye'nin ve Saraçoğlu'nda da bunu yaşayacağız. Normal olarak biz kazanmak istiyoruz. Ancak onlar da Dünya Kupası'nda yer almak istiyorlar. Umarım güzel bir maç olur." dedi.Kluivert ise, "Elbette sert bir maç olacak. Ancak biz hazırlandık. Bizim için zor bir maç olacak. Macaristan karşısında iyi sonuç ladık. Ancak zor bir ambiyans, zr atmosfer olacak. Sıcak olacak. " sözlerini kullandı.Dirk Kuyt da Fenerbahçe'de oynaması nedeniyle kendisi için enteresan bir mücadele olacağını söyledi ve "Zor bir maç olacak ve bizim için de enteresan olacak. Ben Türkiye'yi çok seviyorum ama işimizi de yapmamız lazım" ifadelerini kullandı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...