Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de sahte para operasyonuna gözaltı

İzmir'de sahte para operasyonuna gözaltı

YAŞAM Haberleri

Kurban Bayramı nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alan Selçuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye sahte para getiren iki kişiyi gözaltına aldı.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı nedeniyle ilçe genelinde ve kurban satış yerlerinde güvenlik önlemleri aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Selçuk halkının huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi nedeniyle personel sayısını artırdı. İlçede şüpheli şahıslar ve otomobiller üzerinde yapılan çalışma çerçevesinde park halindeki bir aracın içerisinde bulunan O.E (23) ve E.K (27) adlı kişiden şüphelenildi. Polis, yaptıkları GBT sorgulamalarında O.E isimli kişinin hakkında yakalama emri bulunduğunu tespit etti. Ekiplerce gözaltına alınan şahısların bulundukları araç içerisinde yapılan aramada, 1 sahte 50 dolar, 1 sahte 10 TL ele geçirildi. Çevrede yapılanan aramada, sahte olduğu tespit edilen 2 adet 50 dolar, 4 adet 100 TL ve yapıştırmak üzere hazırlanmış 1 adet 100 TL, 1 adet 50 TL, bir adet 20 TL, 1 adet 10 TL ele geçirildi. Yakalanan O.E ve E.K çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp Buca Cezaevi'ne gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...