Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da Malouda'ya özel antrenman

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da Malouda'ya özel antrenman

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay forvet oyuncusu Florent Malouda'yı yarım saat özel olarak çalıştırdı.

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, antrenmandan sonra tüm futbolcuları soyunma odasına gönderdi, yardımcılarıyla birlikte forvet oyuncusu Florent Malouda'yı yarım saat özel olarak çalıştırdı. Trabzonspor, Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Zokora, Sol Bamba, Adrian, Onur, Aykut Demir, Olcan, Yusuf, Zeki Yavru ve Abdülkadir Özdemir katılmadı. Milli takım kampından dönen Janko ise takımla birlikte çalıştı. Bordo mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenman sırasında Akçay, oyuncularıyla sık sık şakalaştı.

SAHADA SADECE MALOUDA VE BİR KALECİ KALDI
Mustafa Akçay, antrenmanın sonunda Fransız futbolcusu Malouda'ya özel olarak çalışma yaptırdı. Antrenmanın tamamlanmasınıns ardından tüm futbolcuları soyunma odasına gönderen Mustafa Akçay, sadece Malouda ve bir kaleciyi sahada bıraktı. Yardımcıları ve malzemecileri de göndermeyen Akçay, toplam 11 kişilik ekibiyle sadece Malouda'yı yaklaşık yarım saat boyunca çalıştırdı.


11 KİŞİYE KARŞI MALOUDA
Fransız oyuncuya sağ ve sol kanattan toplar attıran Akçay, oyuncudan sırtını dönüp kaleye bol bol şut çekmesini istedi. Yaklaşık yarım saat süren antrenman boyunca 11 kişilik teknik ekibin sadece Malouda ile ilgilenmesi ilginç bir görüntü ortaya çıkardı. Kariyerinde bir çok başarılı bulunan Malouda'nın kendisine yaptırılan özel antrenman sırasında oldukça hırslı oluşu da dikkat çekti. Antrenman sonunda ise Trabzonspor'u takip eden basın mensupları ile Trabzonspor teknik heyeti maç yaptı. Maçı Trabzonspor teknik heyeti 12-9 kazandı. nbsp;


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...