Sağlıklı yaşam için yürüdüler

/ Kaynak: CHA
Sağlıklı yaşam için yürüdüler

YAŞAM Haberleri  / CHA

Nevşehir Özel Lara Koleji, Kurban Bayramı öncesi velilerine ve öğrencilerine yönelik vadi yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Nevşehir Özel Lara Koleji, Kurban Bayramı öncesi velilerine ve öğrencilerine yönelik vadi yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi. nbsp;Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan 'Sağlıklı Beslen, Hareket Et, Mutlu Yaşa' kampanyası kapsamında düzenlenen geziye yaklaşık 250 veli ve öğrenci katıldı. Kapadokya Bağlıdere Vadisi'nde gerçekleştirilen yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan okul müdürü Ulaş İnönü, "Sağlıklı yaşam koşullarına katkı sağlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Lara Koleji olarak eğitim öğretim faaliyetlerinin okulla ve öğrenciyle sınırlı kalmaması gerektiğine inanıyoruz. Velilerimizi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya getirmediğimiz sürece eğitim öğretimden beklenen faydayı sağlayamayız. Bu yürüyüş hem beden hem de ruh sağlığımız açısından oldukça faydalı oldu. Katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. nbsp;Bağlıdere Vadisi'nde gerçekleştirilen yürüyüş 2 saat sürdü. Veliler ve öğrenciler spor yapıp güzel bir gün geçirirken bir taraftan da gezi rehberi Selim Ayaş'dan Kapadokya ve Bağlıdere Vadisi hakkında bilgi aldı. Vadi yürüyüşü boyunca üzüm bahçeleri, elma bahçeleri ve kuşburnu ağaçlarının arasından geçen veli ve öğrenciler ikram edilen meyvelerden de yedi. nbsp;Yürüyüş hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...