Karabükspor alamadı kulübünde kaldı

Karabükspor alamadı kulübünde kaldı

SPOR Haberleri

Transfer döneminde Karabükspor'un Türkiye'ye getirdiği, fakat anlaşama sağlayamadığı forvet oyuncusu Carlton Cole, West Ham United'a geri döndü.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Karabükspor'un kadrosuna katmak istediği fakat başarılı olamadığı 30 yaşındaki forvet oyuncusu Carlton Cole eski kulübüyle tekrardan anlaştı.30 yaşındaki yıldız oyuncu geçtiğimiz yaz kulüpten ayrılmış ve yeni bir takım bulmak için arayışlarına başlamıştı. Fakat tecrübeli forvet hiç bir kulüple anlaşamayıp eski kulübüne dönme kararı aldı.Carlton Cole'un, Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile anlaşarak 3 aylık sözleşme imzaladığı öğrenildi.Yıldız oyuncunun, teknik direktör Sam Allardyce'ın yer vermesi halinde Cumartesi günü Upton Park'ta Manchester City'e karşı oynayabileceği belirtildi. İngiliz oyuncu West Ham United kariyerinde 206 maça çıktı ve 47 kez gol sevinci yaşadı.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...