Türkiye Hollanda maçı muhtemel 11'leri belli oldu

/ Kaynak: CHA
Türkiye Hollanda maçı muhtemel 11'leri belli oldu

SPOR Haberleri  / CHA

A Milli Futbol Takımı, FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 10. ve son maçında grup lideri Hollanda ile yarın karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Olegario Benquerença yönetecek. Benquerença'nın yardımcılıklarını Ricardo Jorge Ferreira Santos ile Joao Ferreira Dos Santos yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Miguel Taborda Xistra olacak. Bu önemli maç Star TV'den naklen yayınlanacak.Hollanda karşılaşması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in ay - yıldızlıların başında çıkacağı 96. milli maç olacak.27 Ekim 1993'te İstanbul'da oynanan ve 2-1 Türkiye'nin kazandığı Polonya maçı ile birlikte A Milli Takım teknik direktörlüğüne başlayan Fatih Terim yönetiminde milliler 46 galibiyet, 26 beraberlik, 23 de mağlubiyet alırken 148 gol atma başarısı gösterdi. Terim, en çok milli maça çıkan A Milli Takım teknik direktörü unvanını da elinde bulunduruyor. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'den itibaren Star TV'den naklen yayınlanacak maçta A Milli Takım'ın 11'i belli olmazken, Hollanda'da teknik direktör Luis Van Gaal 11'ini açıkladı. Türkiye'nin muhtemel, Hollanda'nın ise kesin 11'i ile mücadelenin hakemleri şöyle:
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Olegario Benquerença, Ricardo Jorge Ferreira Santos, Joao Ferreira Dos Santos (Portekiz)
Türkiye: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Ömer Toprak, Semih Kaya, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Arda Turan, Burak Yılmaz, Umut Bulut.
Hollanda: Vorm, Janmaat, Vlaar, Martin Indi, Blind, Strootman, Clasie, Sneijder, Robben, Van Persie, Lens
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...