Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Teknik Diröktörü Bilic'den Fatih Terim'e destek

Beşiktaş Teknik Diröktörü Bilic'den Fatih Terim'e destek

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Hollanda maçı öncesi Fatih Terim'i ziyaret edip başarı diledi. Biliç, "Türkiye'yi destekleyeceğim" dedi.

Milli Takım'ın kamp yaptığı otele gelen Beşiktaş Teknik Diröktörü Slaven Bilic, burada hem meslektaşı Fatih Terim hem de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelip sohbet etti. Bunun ardından Milli Takım'daki oyuncuları ile görüşen Bilic, çıkışta da basının sorularını yanıtladı. nbsp;Kampa hem Terim'e hem de oyuncularına başarı dilemek için geldiğini belirten Bilic, "Milli Takım'da çok yüksek bir motivasyon var. Çok iyi bir atmosfere sahipler" dedi. Türkiye'nin gününde olduğunda herkesi yenecek güce sahip bir takım olduğunu vurgulayan Hırvat teknik adam, Dünya Kupası finallerine gitmemizi çok istediğini söyledi. Maç için bir tahminde bulunmaktan kaçınan Slaven Bilic, "Teknik ekipteki tüm arkadaşlarımla orada olacağım ve Türkiye'ye destek vereceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...