Fenerbahçe'nin taraftar sayısı 35 milyon mu

Fenerbahçe'nin taraftar sayısı 35 milyon mu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Bizim 25, Fenerbahçe'nin 23-24 milyon taraftarı var" iddiasına eski Başkan Ali Şen cevap verdi.

"Yanlış hesap Bağdat'tan döner. nbsp;Taraftar sayımız 35 milyonu bulmuştur" İngiltere'nin Başkenti Londra'da geçtiğimiz günlerde düzenlenen 'Futbolun Liderleri Zirvesi'nde bir konuşma yapan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, Türkiye'deki taraftar sayısıyla ilgili söyledikleri, büyük bir polemik başlattı. Aysal'ın, "Bizim 25 milyon taraftarımız var. İlk rakibimiz Fenerbahçe'nin 23-24 milyon. Beşiktaş'ın 6 milyon taraftarı var" sözlerine cevap, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'den geldi. Bu konuda ilk polemiği, yıllar önce sarfettiği "Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı var" söylemiyle başlatan kişi olan Şen, Aysal'ın iddiasına çarpıcı bir cevap verdi. Temsilciliğini yaptığı Gasprom Şirketi'nin Almanya'nın Başkenti Berlin'de oynadığı ve 3-1 kazandığı buz hokeyi maçını izlerken, telefonla ulaştığımız Şen, Galatasaray Başkanı'nın iddiasıyla ilgili şunları söyledi: "Bunun tespitini 15 yıl önce yapmıştım. 15 yıl önce bizim 25 milyon taraftarımız vardı. Ünal Başkan'ın 23-24 milyon hesaplaması, bana şunu hatırlattı; Yanlış hesap Bağdat'tan döner. Bugün de şunu söylüyorum; Geçen 15 yıllık süreçte taraftar sayımız 35 milyonu bulmuştur. Fenerbahçe'nin taraftar sayısı her zaman ilk sıradadır, bu değişmez. Her geçen yıl artarak hep önde gider, bir numaradır."(f5)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...