Fenerbahçe'de fatura bayramdan sonra kesilecek

Fenerbahçe'de fatura bayramdan sonra kesilecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Aziz Yıldırım aday olacak. Nihat Özdemir formülü gerçekleşmezse, Mehmet Ali Aydınlar, Yıldırım'ın karşısına çıkacak.

Bugün'den Engin Verel'in haberine göre; Fe­ner­bah­çe, tüm sar­sın­tı­la­ra rağ­men bü­yük ta­raf­ta­rı­nın mad­di ma­ne­vi gü­cüy­le lig­de do­lu diz­gin gi­di­yor. Ca­mi­ası­nın güç­lü bağ­la­rı sa­ye­sin­de ayak­ta ka­lı­yor. Fa­kat kim­se unut­ma­sın ki Fe­ner­bah­çe­li­ler ken­di­le­ri­ni te­miz­le­me­yi ve doğ­ru­yu-yan­lı­şı ayır­ma­yı da çok iyi bi­lir. Bu­nu sa­de­ce bir Yük­sek Di­van Ku­ru­lu üye­si ola­rak ve ken­di fik­rim ge­re­ği söy­le­mi­yo­rum, nab­zı­nı tut­tu­ğum çok önem­li ku­lüp in­san­la­rı­nın dü­şün­ce­si ola­rak da ifa­de edi­yo­rum. Ge­lin, Fe­ner­bah­çe'de şu an­da ne­ler ya­şan­dı­ğı­na bir göz ata­lım. UE­FA, şi­ke ko­nu­sun­da ku­lüp­le­rin ce­za­sı­nı kes­ti. CAS da onay­la­dı ve o def­ter ka­pan­dı. Ki­şi­le­re ve­re­ce­ği ce­za­yı ise er­te­le­miş­ti. An­cak UE­FA, Türk fut­bo­lu­nu ya­kın­dan ta­kip, eder­ken bil­has­sa Fe­ner­bah­çe ve Be­şik­taş'ı mer­cek al­tı­na al­mış du­rum­da. 2-3 Ka­sım'da­ki ola­ğa­nüs­tü se­çim­le­rin ya­pı­la­ca­ğı­nı bil­di­ğin­den do­la­yı UE­FA'da şu an­da cid­di bir ha­zır­lık ol­du­ğu­nu ve Tür­ki­ye'de­ki bay­ram dö­ne­mi geç­tik­ten son­ra yö­ne­ti­ci­le­rin ce­za­la­rı­nı da açık­la­ya­ca­ğı­nı öğ­ren­dim. UE­FA ce­za ala­cak isim­le­rin fut­bo­lun için­de ar­tık bu­lun­ma­sı­nı ke­sin ola­rak is­te­mi­yor.Siz, bu yak­la­şı­mı is­ter önem­se­yin is­ter önem­se­me­yin amaUE­FA'nın tav­rı net. Fe­ner­bah­ce'de 2 Ka­sım'da ola­ğa­nüs­tü kon­gre var. Baş­kan Aziz Yıl­dı­rım res­men açık­la­ma­sa da ye­ni­den aday ola­ca­ğı­nı sa­ğır sul­tan bi­le duy­du! Meh­met Ali Ay­dın­lar, Yıl­dı­rım aday olur­sa ve­ya ema­net­çi bir baş­kan ada­yı gös­te­rir­se, aday­lı­ğı­nı ko­ya­ca­ğı­nı açık­la­mış­tı. Za­ten Ay­dın­lar, kon­gre at­mos­fe­ri­ni çok iyi bi­lir. Ve sa­nı­la­nın da öte­sin­de iş çı­ka­rır. Fa­kat ca­mi­anın ve fut­bo­lun önem­li çev­re­le­rin­ce Ni­hat Öz­de­mir'in baş­kan­lı­ğı da uy­gun gö­rü­lü­yor. An­cak Öz­de­mir, Yıl­dı­rım ile ya­rış­mak is­te­mi­yor. Bu du­rum­da şu tab­lo or­ta­ya çı­kı­yor: Azİz Yıl­dı­rım aday­lı­ğı­nı ko­yar­sa, Yıl­dı­rım ile ya­rış­ma­ya­ca­ğı­nı du­yu­ran Ni­hat Öz­de­mir ma­ra­ton­dan çe­ki­le­cek. Yıl­dı­rım ile Ay­dın­lar çe­ki­şe­cek. Yıl­dı­rim aday ol­maz­sa, Ay­dın­lar da ol­ma­ya­cak, bu du­rum­da Ni­hat Öz­de­mir ya­rış­ta tek ka­la­cak. Bu ola­sı­lık­lar­dan son­ra ola­ğanüs­tü kon­gre­nin tab­lo­su net­le­şi­yor. Fe­ner­bah­çe her za­man pro­je­le­rin ve ya­tı­rım­la­rın ta­kı­mı ol­muş­tur. Ne var ki son ya­şa­nan olay­lar Fe­ner­bah­çe'nin ba­zı iş­le­ri­ne sek­te vu­ru­yor.


Ba­zı nok­ta­lar­da ge­rek­li onay­lar çı­ka­rı­la­mı­yor. İm­za­lar ge­ri dö­nü­yor. Bu du­rum Fe­ner­bah­çe'de dik­kat­li­ce ana­liz edi­li­yor. So­nuç şu: Şi­ke me­se­le­si­ni ta­ma­men te­miz­le­me­den ra­ha­ta ere­me­ye­ce­ğiz. Lig­de pa­zar gü­nü Er­ci­yes­por'a ko­nuk ola­cak Fe­ner­bah­çe'de izin se­vin­ci ya­şa­nı­yor. Dü­nü tek ça­lış­may­la ge­çi­ren Sa­rı-La­ci­vert­li­ler­de, tek­nik di­rek­tör Er­sun Ya­nal oyun­cu­la­ra çar­şam­ba ak­şa­mı­na ka­dar izin ver­di. Mil­li ta­kım­lar­da for­ma gi­yen 11 oyuncunun ya­nı sı­ra Me­ire­les ve Al­ves'in sa­kat­lık­la­rınının Ya­nal'ın bu kararında et­kili ol­du­ğu öğ­re­nil­di. 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri 3'üncü Tur mücadelesinde Nijerya deplasmanda Etiyop-ya'yı 2-1 yenerken, biri kendi yaptırdığı penaltıdan olmak üzere 2 gol atan Emmanuel Emenike performansıyla göz doldurdu. Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar golü bulunmayan Emenike 1-0 geride olan takımına 67. dakikada eşitliği getirirken 90. dakikada da takımına bir penaltı kazandırdı. Beyaz noktanın başına da kendisi geçen Emenike topla kaleciyi ayrı köşelere yollayarak takımına galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Nijerya çarşamba günü kendi evinde oynayacağı rövanş maçı için Etiyopya karşısında büyük avantaj yakaladı.(bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...