Anadolu Efes, Tadija Dragicevic'i renklerine bağladı

/ Kaynak: AA
Anadolu Efes, Tadija Dragicevic'i renklerine bağladı

SPOR Haberleri  / AA

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, Ukrayna'nın Azovmash takımıdan Sırp oyuncu Tadija Dragicevic'i transfer etti.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde sağ el beşinci tarak kemiği kırılan ve ameliyat olan Kerem Gönlüm'ün boşluğunu doldurmak amacıyla Sırp oyuncu ile bir aylık anlaşma yapıldığı belirtildi. Lacivert-beyazlı takımın, istediği takdirde 26 yaşında ve 2,06 metre boyundaki Dragicevic'in sözleşmesini uzatabileceği kaydedildi. Basketbola Kızılyıldız'da başlayan Dragicevic, kariyerinde İtalya'nın Lottomatica Roma, Almanya'nın Alba Berlin, İtalya'nın Angelico Biella ve Ukrayna'nın Azovmash takımlarında forma giydi. Tadıja Dragicevic, Azovmash formasıyla geçen sezon Avrupa Kupası'nda 5 maçta 24 dakika ortalama süre alarak 8 sayı, 4.8 ribaund, 1 asist, Ukrayna Ligi'nde ise 26,5 dakika süre alarak 12.1 sayı, 5.9 ribaund, 2 asist ortalamalarıyla oynadı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...