Ancelotti bırakıyor

Ancelotti bırakıyor

SPOR Haberleri

İtalyan çalıştırıcı Carlo Ancelotti, Real Madrid sonrası teknik direktörlüğü bırakabileceğini söyledi.

Real Madrid 'in 54 yaşındaki tecrübeli teknik adamı Carlo Ancelotti, Sky Sports'a verdiği röportajda herkesin kafalarını karıştıran bir açıklama yaptı. Ancelotti, Madrid Kulübü ile 2016 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, belki de o tarihten sonra futbolu bırakabileceğini söyledi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'i çalıştıran ünlü hoca, "Herkes bana ne zaman Roma'yı veya İtalyan Milli Takımı çalıştıracağımı soruyor, ben de onlara 'Bilmiyorum, belki de Real Madrid sonrası teknik direktörlük kariyerime son verebilirim' cevabı veriyorum" dedi.

Juventus ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi karşılaşması için İtalya'ya bir ziyaretçi rakip olarak gitmesinin özel bir duygu olacağının altını çizen Ancelotti, Juventus'un ülkesinde sürekli zirveye oynayan en güçlü takımı olduğunu savundu.

Sky Sports'da ki röportajında futbolculuk hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Carlo Ancelotti, sahada daima mücadele eden, yılmayan karizmatik bir kaptan misyonuna sahip olduğunu belirterek, bu özelliğini teknik adamlık dönemine de taşıdığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...