Russel Crowe, yeni filmini anlattı

/ Kaynak: DHA
Russel Crowe, yeni filmini anlattı

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Cem Yılmaz'la yemek yiyip 'Çakal, çatalımı çalıyor' diye tweet atan Crowe bugün de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

The Water Diviner filminin Türkiye sahnelerinin Fatih ve Fethiye'de çekileceği kesinleşti. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret eden Russel Crowe, filmle ilgili bilgi verdi. Filmin başrol oyunculuğu yanısıra yönetmenliğini de üstlenen Crowe, Başkan Demir'e senaryoyu göndereceğini söyledi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, filmin hikayesini etkileyici bulduğunu belirterek, sayısız yerli ve yabancı yapımın bir doğal plato olan Fatih'te çekilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak her türlü projeye destek verdiklerini vurgulayan Başkan Demir, ekibe çeşitli mekan önerilerinde de bulundu. Crowe, Çanakkale Savaşı'nda çocuklarını kaybeden ve onların ardından Türkiye'ye gelen bir babanın hikayesinin anlatılacağı 'The Water Diviner' filmi için Tarihi Yarımada Fatih'in Balat semti başta olmak üzere çeşitli yerlerde mekan incelemesi yapmaya devam ediyor. Çanakkale Savaşı'nda kaybettikleri çocuklarının cenazesini ülkesine götürmek için karısına söz verip, cenazeleri almak üzere İstanbul'a gelen babanın yolunun Binbaşı Cemal ile kesişmesiyle başlayan hikaye, 1914-1919 yılları arasında geçiyor. Film işgal altındaki İstanbul'u da günümüze yansıtacak. Çekimler Sultanahmet, Yerebatan Sarnıcı, Balat, Topkapı Sarayı gibi mekanlarda yapılacak. Aralık ayında Avustralya'da başlayacak çekimler, 24 Şubat itibariyle İstanbul'da devam edecek ve Mart ayı ortasına kadar sürecek. Crowe, İstanbul'da Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan gibi oyuncularla çalışmak istiyor. Tarihi Yarımada Fatih daha önce Argo, James Bond 'Skyfall', Taken 2, Two Faces of January gibi Hollywood yapımlarına da ev sahipliği yaptı. Filmin Türkiye ayağını Anka film ve ünlü yapımcı Ali Akdeniz üstleniyor.
MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...