Melih Gökçek, 'Chp'nin İstanbul adayı Sarıgül olacak

Melih Gökçek, 'Chp'nin İstanbul adayı Sarıgül olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Melih Gökçek İstanbul için aday olduğunu açıklayan Gürsel Tekin'in geri adım attığını ve Mustafa Sarıgül'ün Chp'nin İstanbul adayı olacağını iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek nbsp;katıldığı bir televizyon programında gündeme dair düşüncelerini aktardı. Gökçek geçtiğimiz günlerde nbsp;Bülent Arınç'ın Altındağ Belediye Başkanı'nı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek isteriz. Buralar artık ona dar geliyor yönündeki açıklamlarına yönelik olarak, "Sayın Arınç gönlünde yatan ismi açıklamıştır. Bunda ne bir kötülük ne de bir yanlışlık vardır." ifadelerini kullandı. Gökçek, kendi adaylığı için ise "Partim beni layık görürse yola devam ederiz. Ama layık görmezse hizmete yine devam edeceğiz. 25 yıllık siyasetçiyim 4 dönemdir Ankara'ya başkanlık yapıyorum. Bu başarıyı elde etmek kolay değil. İnsanların duasını alacaksın. Halkın istediği projeleri yapacaksın gönüllere taht kuracaksin ki bu iş olsun." dedi. Aylin Nazlıaka'nın adaylığını açıklamasına yönelik ise Gökçek sert konuştu ve partisi onu ciddiye almaz ifadelerini kullandı.

"SEMPATİK DAVRANDIM O YÜZDEN SEVİYORLAR"
Ankara'da kendisini Mhp'lilerin neden sevdiğine yönelik soruları ise şöyle cevapladı: "Ben Refah Yol Partisi'nden ve Fazilet Partisi'nden ve şimdi de Ak Parti'den seçilerek başkanlık yaptım. İk günümden beri milliyetçi görünüşümü ve duruşumu değiştirmedim. Mhp'ye karşıda her zaman sıcak ve sempatik davrandım onlarda beni o yüzden beni seviyor."

"ADAY SARIGÜL"
İstanbul'da Ak Parti'nin durumunu değerlendiren Melik Gökçek kim olursa olsun partimiz ipi gögüsleyecektir. Chp'den adaylığını açıklayan Gürsel Tekin geri adım attı. Aday Sarıgül olacak ifadelerini kullandı. Gökçek bu kararın Kılıçdaroğlu'nun değil onu yöneten baronların kararı olduğunu da iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...