Hacıosmanoğlu, 'Bu yürüyüş sadece ufak bir ihtar'

Hacıosmanoğlu, 'Bu yürüyüş sadece ufak bir ihtar'

SPOR Haberleri

F.Bahçe maçının ardından yaşanan olaylardan sonra Trabzon'a giden başkan İbrahim Hacıosmaoğlu'nu taraftarlar havalimanında muhteşem bir törenle karşıladı

Bordo-mavililer, çiçek verdikleri Hacıosmanoğlu'na "Kadıköy Fatih'i, Trabzon'a hoşgeldin", "Trabzon seninle gurur duyuyor", "Dik dur eğilme Trabzon seninle" diye bağırırken, Fenerbahçe aleyhinde tezahüratta bulundular. Hacıosmanoğlu, taraftarların TFF'ye yaptığı yürüyüş ve protesto konusunda, "Trabzonspor'un emeğini çalanlar çok yürüyüş yaptı İstanbul'da. Emeği çalınanların da yürüme zamanı geldi. Haklarını elbette arayacaklar, takımın varlık sebebi onlar. Bir ufak ihtar olarak algılarsalar onu, bundan sonraki gelişecek olaylar için onlara daha faydalı olur diye düşünüyorum" dedi. Hacıosmanoğlu, "TFF'den nasıl bir tutum bekliyorsunuz" sorusu üzerine şunları söyledi: "Yolun sonudur bu. Yolun sonunda kararı da haklı olan yana vermeye onlar da ikna olacaklar. Birçoğu da ikna olmuş vaziyette. UEFA'dan sonra FIFA ile de görüşüyoruz." nbsp;Haciosmanoğlu, Trabzonspor'un geçen sezonki başarısız sonuçlarından sonra herkesin sezona böyle iyi başlangıç yapmalarını beklemediğini belirterek, "Bir anda yapı değişikliği olamazdı. Mustafa hocanın da katkısıyla Trabzonspor lige iyi başladı. Kalbimiz temiz olduğu için yolumuz da açık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...