Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İHA'lar fidyecileri yakaladı

/ Kaynak: AA
İHA'lar fidyecileri yakaladı

YAŞAM Haberleri  / AA

İnsansız hava araçları, Hakkari Yüksekova'da bir taş ocağında çalışan işçiyi kaçırıp fidye isteyen silahlı kişilerin saklandıkları yeri tespit etti.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, dün saat 05.00'te Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığına gelen H.A, Suüstü köyünde kendine ait nbsp;taş ocağında çalışan ve kayınbiraderi olan O. A'nın, biri uzun namlulu silahlı iki kişi tarafından kaçırıldığını belirtti. İ.H.A, şüpheli kişilerin olaydan yarım saat sonra kendisini telefonla aradıklarını ve O. A'nın serbest bırakılması karşılığında 400 bin lira istediklerini, aynı gün saat 16.30'daki ikinci görüşmede ise fidye miktarını 150 bin liraya çektiklerini, parayı alamadıklarında ise O.A'yı öldüreceklerini söylediklerini ifade etti. nbsp;Firma çalışanlarından üçünün, Beşatlı ile Akçalı köyleri arasındaki Beyaz Tepe mevkisinde, 150 bin lirayı 3 fidyeciye teslim ettiği aktarılan açıklamada, O.A'nın serbest bırakıldığı, tüm yaşananların İHA'larca takip edildiği vurgulandı. Fidyeci 3 kişinin, Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Beşatlı köyünde saklandıkları evde bugün saat 01.30'da yakalandığı, üzerlerinde kaçırılan O.A'nın cep telefonunun bulunduğu kaydedildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...