Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bale'nin fiyatı düşük çıktı, birincilik Ronaldo'da

/ Kaynak: AA
Bale'nin fiyatı düşük çıktı, birincilik Ronaldo'da

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid'in, Tottenham'dan aldığı Galli kanat oyuncusu Bale'in 100 değil 91 milyon avroya transfer edildiği ortaya çıktı.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in, İngiliz temsilcisi Tottenham'dan satın aldığı Galli kanat oyuncusu Gareth Bale'in bonservis bedelinin, 100 değil 91 milyon avro olduğu ortaya çıktı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Intereconomia kanalına yaptığı açıklamada, 24 yaşındaki Bale'i, kariyerinin bitmesine neden olacak herhangi bir olaya karşı 91 milyon avroya sigortalattırdıklarını belirtti. Perez, "Bale, bonservis bedeli üzerinden sigortalattırıldı. Bu, kazalara karşı yapılmış bir hayat sigortası. Poliçe, 'ölüm ve kalıcı maluliyet'i kapsıyor" diyerek, Bale'in transfer ücretinin, sanılanın aksine 100 değil 91 milyon avro olduğunu onaylamış oldu. Perez, Marca gazetesinin, "Galli futbolcunun omurgasında disk kayması ve şişlikler olduğu ve sakatlığın ilerleyişine göre ameliyat masasına yatabileceği" iddiasına ise "Fıtık olduğunu söylüyorlar ama değil. Olsa söylerdik. Bale, cumartesi günü için hazır olmayı umuyor. Yaşadığı sorun, tüm dünyanın bildiği gibi sezon öncesi antrenman eksikliğinden kaynaklanıyor. Sol uyluğundan sakatlanmıştı ancak şu an gayet iyi" yanıtını verdi. İngiliz basının Bale'in 100 milyon avro karşılığında Real Madrid'e gittiğini tahmin etse de ne Real Madrid ne de Tottenham, herhangi bir sayı telaffuz etmişti. Böylece 2009-2010 sezonunda 94 milyon avro karşılığında Manchester United'dan, "beyaz şimşekler" lakaplı Real Madrid'e transfer olan Portekizli Cristiano Ronaldo, "futbol tarihinin en pahalı transferi" unvanını korudu. Bale ise ikinci sıraya yerleşti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...