Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaldığı 9 koyunu otomobile sığdırdı

/ Kaynak: İHA
Çaldığı 9 koyunu otomobile sığdırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da 9 koyunu hırsızladıktan sonra kaçarken polis tarafından yakalanan zanlının otomobilinden çıkan koyunlar polisi bile şaşkına çevirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 50 LE 184 plakalı otomobil ile gece hayvan pazarına gelen Abdulah A. (54), hayvan satıcılarının uyumasını fırsat bilerek çaldığı 9 koyunu otomobilin bagajında ve arka koltuğunda götürdü. Karacaoğlan Mahallesi'nden Yeşil Bulvar'a çıkan şahıs burada polisin uygulama yaptığını gördü. Polisin "dur" ihtarına rağmen şahıs durmayıp yoluna devam edince kovalamaca yaşandı. Abdullah A., 14 ekip arabasıyla kovalandıktan sonra Adana'nın Ceyhan çıkışında D-400 Karayolu'nda yakalandı. Gözaltına alınan Abdullah A.'nın kullandığı otomobildeki koyunları gören polis adeta şaşkına döndü. Şüphelinin otomobilinin arka koltuğunda 4, bagajda ise 5 koyun çıktı. Polis önce koyunları emniyetin bahçesinde getirdi. Ardından koyunların küpelerinden sahipleri belirlenerek teslim edildi. Şüpheli ise ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...